• Повик за поддршка 0086-17367878046

Топ 29 жешки преноси во живо: шоу во живо на Хаоси на Alibaba

Имаме директен пренос на Alibaba секој четврток и петок.И неколку преноси во живо беа во првите 30 на листата за пренос во живо, со преку 1000 луѓе кои ги сакаа нашите преноси во живо.И тие не следеа.
 СТОЛ
Линк во живо: www.hsjiaju.mk.alibaba.com
 ТРПЕЗАРИСКИ СТОЛ
Во нашиот пренос во живо, ќе ви ги објасниме најпродаваните производи, вклучително и детали за производот, објаснувања за цените, прикажување на производи, искуство со пробни производи, проверка на отпакување, тестирање на квалитетот на производот и многу повеќе.Можете да ги оставите вашите информации за контакт во просторијата за пренос во живо или да започнете истрага за да се распрашате за деталите за нашите производи.Имаме 95% попуст во просторијата за пренос во живо.

СТОЛ ЗА ДНЕВНА СОБА
 
Имаме канцеларија во Шиџиажуанг и изложбена просторија каде што ќе прикажеме различни столици.Канцелариски столови, трпезариски столчиња, столици за дневна соба, столчиња за спална соба, столчиња за ресторани, столчиња за хотелски настани, столчиња за бар, столчиња на отворено, градинарски столчиња итн. Секогаш постои таков што одговара на вашите потреби.
Нашите столчиња се особено популарни во европските и американските земји. На пример, САД, Северна Америка, Јужна Америка, Русија, Германија, Франција, Обединетото Кралство, Италија, Шпанија, Белгија, Холандија, Канада итн. столчињата се исто така многу популарни во Турција, Бразил и Јужна Африка.
https://www.haosidiningchair.com/14718-product/
 
https://www.haosidiningchair.com/haosi-dubai-pakistan-cheap-price-aluminium-golden-decoration-banquet-chairs-stackable-chiavari-wedding-chair-product/


Време на објавување: мај-19-2023 година