• Ring Support 0086-17367878046

Uformelle spisestuemøbler vil møte de nye trendene i 2022

Familier ble til og med fokus for livet under epidemien, og de fleste tilbrakte mer tid hjemme enn noen gang før. Epidemien viser noen tegn til å avta, men etterspørselen etter uformelle møbler ser ikke ut til å avta med det. Uformell spisestue møbler blir mer populære i 2022.

Denne endringen er ikke bare en faktor på grunn av epidemien, men også et generasjonsskifte hos forbrukere, samt endringer i underholdning og livsstil på grunn av teknologisk utvikling.Denne artikkelen vil vise deg hvordan nye trender vil påvirke møbelindustrien fra et uformelt spisestuemøbelperspektiv.

Fra klær til møbler, vi ønsker alle komfort

Det er fortsatt mange amerikanere som jobber hjemme, og det vil neppe endre seg, sier Cindy Hall, salgsdirektør i Sherrill Furniture.Spisestuene fungerer ofte som kontorer på dagtid og brukes til middag om kvelden, noen ganger til og med bytte tilbake til kontoret etter middag. Fra uformelle klær til uformelle møbler, ønsker vi alle komfort.Vi ønsker bare å være mer avslappet fordi miljøet ikke er stabilt og hjemmet er et fristed for oss alle.»

Prøv nye stiler med mindre penger

Najarian Furniture, som leverer spisestuemøbler og frittstående spisebord, stoler, redskaper, barbord og krakker, spådde også en sterk ytelse i denne kategorien.

Michael Lawrence, VP for selskapet, sa: "Forbrukerne leter fortsatt etter rimelige varer for å oppdatere spisestuene sine, og de vil ha stilige produkter samtidig som de er rimeligere.Utsiktene for denne kategorien er helt riktige.»

Kampen mellom uformell og formell

Gat Creek leverer først og fremst spisestuemøbler som tilbyr en øvre middelpris. Selskapets president Gat Caperton sier at virksomheten og etterspørselen fortsatt er høy, men han har en annen mening om balansen mellom uformell og formell servering.

"Uformelle spisestuemøbler fortsetter å være sterke etter COVID-19-epidemien, og de fortsetter å stjele markedsandeler fra formelle spisestuemøbler."Caperton sa: "Nye boligpriser forblir også sterke.Det er mye formelle spisestuemøbler nå, men det er liten vekst.Imidlertid vil uformelle spisestuemøbler overgå det formelle når det gjelder markedsandel.»

Han tror casual dining vil prestere godt på vei i fremtiden, og en stor del av det vil være drevet av etterspørselen etter oppgraderinger av gamle møbler.«Flere og flere mennesker velger å spise i området mellom kjøleskapet og TV-en i stedet for i den rektangulære spisestuen ved siden av.Gamle møbler passer ikke til det.»

Livsstilsmangfold

Husholdningsleverandøren Parker House sier at økningen i boligdesign med åpen planløsning og oppussing av hjemmet er årsaken til økningen i kategorien.

Marietta Willey, selskapets visepresident for produktutvikling og salg, sier: «Familiemedlemmer vender tilbake til æraen med å spise sammen, og behovet for fleksible, komfortable spisemøbler dukker opp igjen.Denne livsstilen fortsetter å være drevet av populariteten til moderne gårdshus-estetikk og gjør-det-selv hjemmetrendene.»


Innleggstid: 13-apr-2022