• Ring Support 0086-17367878046

Hvordan velge møblene

Møbler er uunnværlig i hjemmelivet vårt.Med forbedring av folks levestandard og endring av ideologi, er folks valg av møbler mer mangfoldig og omfattende, fra funksjon til skjønnhet, til miljøvern og så videre.Her er noen grunnleggende prinsipper for valg av armaturer for din referanse.

(1) Rimelig budsjett og streng kontroll

Generelt sett er andelen hjemmedekorasjonsmidler hard dekorasjon og myk dekorasjon som utgjør halvparten, det vil si at den harde dekorasjonen på 50 000 yuan samsvarer med den myke dekorasjonen på 50 000 yuan, og andelen myke dekorasjonsmidler er hovedsakelig fordelt i det lyse rommet .Den myke dekorasjonen her er et stort konsept, inkludert møbler, sengetøy, gardiner, lamper, tepper, kjøkkenutstyr, etc.

(2) Overensstemmende med dekorasjonsstil

I henhold til den tilsvarende dekorasjonsstilen, velg de matchende møblene, og tolk sjarmen til hjemmet med samlokalisering av plass og stil.

(3) Gjør leksene dine på forhånd

Før du kjøper møbler, mål romstørrelsen (lengde, bredde og høyde) på rommet på forhånd, og utform deretter den generelle utformingen av rommet og de nødvendige møbelvariantene, funksjonene, stilene, fargene og mengdene, slik at kjøpet blir målrettet og tidsbesparende.

(4) Vær oppmerksom på romlig skala og skala

De flate og vertikale dimensjonene til møbler bør være i samsvar med området og høyden på rommet, for å unngå at de kjøpte møblene ikke kan legges ned, eller ødelegge planoppsettet som er tenkt.

Møbler kan enkelt flyttes inn i døren, nøkkelen er at den lengste romdiagonalen til møbler ikke skal være større enn den maksimale diagonalen ved hjørnet av gang eller trapp.

(5) Overordnet kontroll og matchende utvalg

Hjemmet må konfigurere en rekke møbler, inkludert spisebord, spisestol, sofa, tebord, etc. Det er nødvendig å vite fargen, stilen og spesifikasjonene til møbler i ett stykke på forhånd, for å unngå vanskelighetene med å matche i fremtiden.

(6) Kombinasjon av praktisk og skjønnhet

Vi bør ta hensyn til det praktiske ved møbler, unngå å være prangende, men ikke praktisk, bare fokusere på stil."Moderne" møbelstil er lett å være utdatert.Tvert imot, den kulturelle appellen til tradisjonelle møbler er varig og har verdien bevaring.

(7) Rimelig valg av farge

Møbler i lyse farger egner seg for små rom eller rom med dårlige lysforhold i nord.Mørke møbler kan velges for rom med bedre belysning for å vise en enkel og elegant atmosfære.

Med et ord, møbelvalget bør være forsiktig, valget av tilfredshet, for å leve i sinnsro~


Innleggstid: Mar-10-2022