• Valaau Lagolago 0086-17367878046

O Mea'ai Potu Fa'a'ai Fa'atauva'a o le a fetaui ma faiga fou i le 2022

E oo lava ina avea aiga ma taulaiga o le olaga i le taimi o le faamai, faatasi ai ma le toatele o tagata e faaalu le tele o taimi i le fale nai lo se isi lava taimi muamua. ua sili atu ona lauiloa meafale i le 2022 a sau.

O lenei suiga e le gata o se mafuaʻaga ona o le faʻamaʻi, ae o se suiga faʻatuputupulaga i tagata faʻatau, faʻapea ai ma suiga i faʻafiafiaga ma le soifuaga ona o le atinaʻeina o tekinolosi.O lenei tusiga o le a fa'aali atu ia te oe pe faʻafefea ona aʻafia le pisinisi meafale mai faiga fou fou mai se vaʻaiga meafale potu 'ai masani.

Mai La'ei I Meaafale, Tatou te Mana'o Uma i Fa'amafanafanaga

O loʻo iai pea le toʻatele o tagata Amerika o loʻo galulue i le fale, ma e foliga mai e le mafai ona suia, ”o le tala lea a Cindy Hall, Sales VP i Sherrill Furniture.O potu 'ai e masani ona faaluaina o ni ofisa i le ao ma e faʻaaogaina mo le 'aiga o le afiafi i le afiafi, o nisi taimi e toe foʻi i le ofisa pe a uma le 'aiga o le afiafi.Na'o lo matou mana'o ia fa'amalie atili aua e le mautu le si'osi'omaga ma o le fale o se malutaga mo i tatou uma."

Fa'ata'ita'i Sitaili Fou ma Fa'aitiitia Tupe

Najarian Furniture, o loʻo tuʻuina atu meaafale potu 'ai ma laulau 'ai, nofoa, meaʻai, laulau pa ma nofoa, na valoia foi se gaioiga malosi i lenei vaega.

Michael Lawrence, VP o le kamupani, fai mai, "O loʻo sailia pea e tagata faʻatau oloa taugofie e faʻafouina ai o latou potu 'ai, ma latou te mananaʻo i oloa faʻalelei ae taugofie.O le va'aiga mo lenei vaega e sa'o lava."

Le Taua i le va o le masani ma le aloa'ia

O Gat Creek o lo'o sapalaia muamua meaafale o le potu 'ai e ofoina atu le maualuga-ogatotonu tau. Fai mai le peresitene o le kamupani o Gat Caperton o pisinisi ma manaoga o loʻo tumau pea le maualuga, ae e ese lona manatu i le paleni i le va o taumafataga masani ma masani.

"O meaafale masani o potu 'ai o loʻo faʻaauau pea ona malosi ina ua maeʻa le faʻamaʻi COVID-19, ma o loʻo faʻaauau pea ona gaoi sea maketi mai meaafale faleʻai aloaʻia."Fai mai Caperton, “E tumau pea le malosi o tau o fale fou.O lo'o i ai le tele o meaafale aloa'ia o le potu 'ai i le taimi nei, ae o lo'o itiiti lava le fa'atupulaia.Ae ui i lea, o meaafale faʻapitoa potu 'ai o le a sili atu i le tulaga aloaʻia i tulaga o sea maketi.

E talitonu o ia o le a lelei le faiga o taumafataga masani i le lumanaʻi, ma o le tele o lena mea o le a mafua ona o le manaʻoga mo le faʻaleleia o meaafale tuai.“O le toʻatele o tagata ua filifili e ʻai i le va o le pusaaisa ma le TV nai lo le potu ʻai faatafafā e sosoo ai.E le fetaui meaafale tuai.”

Olaga Eseese

Fai mai le kamupani fai fale Parker House, o le si'itia o mamanu o fale ma fa'aleleia fale o le mafua'aga lea o le fa'ateleina o le vaega.

Fai mai Marietta Willey, le sui peresitene o le kamupani mo le atinaeina o oloa ma le faatauina atu: “Ua toe foi mai tagata o le aiga i le vaitau o le aai faatasi, ma ua toe tulai mai le manaoga mo meaafale fetuutuunai ma lelei.O lenei olaga o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia e le taʻutaʻua o faʻaonaponei faʻalelei fale faʻatoʻaga ma aga DIY fale.


Taimi meli: Apr-13-2022