• Valaau Lagolago 0086-17367878046

2 Container o Konekarate Meaafale mo Super Shopping Center na lafo i Kalefonia

O le Aso Tofi na teʻa nei, na matou faʻamaeʻaina ai le utaina o isi meaafale masani e lua o le a lafoina i le Westfield Valencia Town Center i Kalefonia mo le faʻapipiʻiina i luga o le nofoaga.E oo mai i le taimi nei, o meaafale uma mo lenei poloketi ua maeʻa ona lafo i fafo.O lenei fo'i poloketi o le poloketi fa'atau meaafale pito sili lea ona fa'aalia i Kalefonia i lenei tausaga.

Westfield Valencia Town Center ose nofoaga fa'atau oloa fa'aleleia i sitaili fa'apitoa lea o lo'o i totonu o le Vanu o Santa Clarita i le itu i matu o Los Angeles.Talu mai le mauaina o le Valencia Town Center, Westfield, lea o Unibail-Rodamco-Westfield, na faʻasalalau lana fuafuaga e faʻaalu le $ 20 miliona i faʻafouga i le faleoloa Valencia.O le fa'afouga fou o totonu o lo'o fa'atatau i le fa'aleleia atili o le tagata fa'atau i fola fou, moli, fa'afanua ma meaafale i totonu, fa'aleleia fale'ele'ele, ma se fale'aiga toe fa'afouina.
O meaafale uma i totonu o lenei poloketi o le a faʻaaogaina i le faʻaleleia o meaʻai ma isi nofoaga faitele i totonu o le faleoloa. fa'amoemoe e mae'a le fa'apipi'i a'o le'i o'o ia Oketopa.O meaafale uma i totonu o lenei poloketi e sili atu ona pei o se faʻaonaponei faʻalelei.Mai le mamanu o le oloa i le filifilia o meafaitino ma manaoga o le vaʻa, ua mamanuina e tuʻuina atu ai i tagata se mea e sili atu ona faʻapitoa ma faʻalelei. laulau tetele e fa'aoga ai le tele o nofoa fa'aaiga po'o so'o se tasi e su'e se avanoa faigaluega.

Taimi meli: Ian-10-2022