• Valaau Lagolago 0086-17367878046

Fa'afefea ona Faia Nofoa Palasitika: Ose Ta'iala Atoa ile Gaosia o Nofoa Palasitika

O palasitika o mea e masani ona faʻaaogaina mo le gaosiga o vaega faʻaaogaina ma oloa e amata mai i oloa faʻatau i oloa vailaʻau.Palasitika o se vaega fetuutuunai meafaitino, faatasi ai ma le faitau selau o polymer isi, e tofu ma uiga faʻainisinia tulaga ese.Ua avea foi palasitika ma mea masani gaosiga i totonu o meafale.

Afai o oe o se kamupani o loʻo fuafua e teu faʻafaigaluega i nofoa palasitika maualuga mo au tagata faʻatau, o le i ai o se malamalama sili atu i le gaosiga o gaioiga o le a sili ona aoga.O lenei mea o le a faʻatagaina oe e teu faʻafaigaluega i auala sili ona lelei e faʻamalieina ai au manaʻoga patino.O le ae i ai foi i se tulaga lelei e filifili ai le au gaosi oloa sili e galulue faatasi.O nofoa palasitika o se faʻatauga mataʻutia, aemaise lava pe a e filifilia mea e sili ona lelei ma umi.

O lenei tusiga o loʻo aofia ai se faʻamatalaga lautele o faiga masani o gaosiga mo nofoa faʻapipiʻi tui, faʻapea foʻi ma fautuaga e fesoasoani ia te oe e filifili le auala sili e faʻaoga.

O nofoa palasitika, e masani ona taʻua o nofoa monoblock, e faia mai le polypropylene thermoplastic.O nofoa nei o nofoa polypropylene mama e mafai ona vaaia i tulaga eseese.O nofoa palasitika e maua ai le faʻatulagaina o nofoa faʻatau i totonu o fale ma pisinisi.

O nofoa palasitika e faia e ala i le faʻamafanafanaina muamua o granules i le pe a ma le 220 tikeri Celsius ona tui lea o le liusuavai i totonu o se limu.O le faitotoa o le limu e masani ona tu i totonu o le nofoa e maua ai le suavai i itu uma o le fasi pepa.


Taimi meli: Feb-11-2022