• Valaau Lagolago 0086-17367878046

Fa'afefea ona Filifili Se Nofoa Ofisa Fa'alelei

E faʻafefea ona filifili se nofoa ofisa faʻalelei?

I la matou galuega, o le nofoa ofisa e sili ona matou paʻi i ai o le nofoa ofisa.Faatasi ai ma suiga o manatu masani, o le taua o le soifua maloloina o le ofisa o loʻo faʻatupulaʻia, ma e manaʻomia se nofoa nofo lelei.O a la mataupu e tatau ona gauai i ai pe a faʻatau se nofoa ofisa?

galuega fetuutuunai

O se nofoa ofisa lelei e le gata e tatau ona nofo lelei, ae ia i ai foi se maualuga maualuga o le saolotoga i itu uma e lua ma faʻasaga.O le fetuutuuna'iga laina e fai si tele.Ona o le maualuga ma le tino o tagata uma e eseese, o le maualuga o le laulau fetaui e ese foi.Pe a filifilia se nofoa o le ofisa, e sili ona lelei le filifilia o se nofoa ofisa fetuutuunai.O le galuega fetuutuunai e masani lava ona atagia i le maualuga, faʻamau lima ma tua o le nofoa.

fetuunaiga maualuga

Afai e te faʻaaogaina oe lava ia, e sili ona lelei le filifilia o se nofoa ofisa e mafai ona siiina, lea e masani ona sii i luga e se tootoo ea.E taua tele le lelei o le ea, o lea e tatau ai ona i ai sau tusipasi saogalemu.Le maualuga o le fetuunaiga o le nofoa O le maualuga o le fetuunaiga o le nofoa o le ofisa e faia e tusa ai ma le maualuga galue o le kesi.O le aafiaga sili o le fetuutuunaiga o le tulilima naʻo luga o le laulau pe a saʻo le tino, e faigofie ona tuʻu vae i luga o se mea mafolafola pe a nofo, ma o le maualuga i le va o ogavae ma vae e tausia ile 90 tikeri. .

fetuunaiga lagolago lumbar

I le taimi nei, o le tele o nofoa o le ofisa ergonomic o loʻo i ai le lagolago lumbar, lea e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: fetuutuunai ma e le mafai ona fetuunai, ae sili atu le filifilia o se lagolago lumbar fetuutuunai ma fetuutuunai, ina ia tusa pe e te tusitusi i luga o le kesi pe malolo. , e te mafaia Matou te faia se sao atoatoa i le lagolagoina o le lumbar spine;le fetuutuunai tulaga lagolago lumbar e masani ona faʻaaogaina mo tagata o foliga eseese o tino ma tino, ma e mafai ona faʻafetaui manaʻoga o vaega eseese o tagata mo nofoa ofisa.

Fa'atonuga o le fa'amau lima

I galuega umi a le ofisa, e manaʻomia ona tatou fetuʻunaʻi tulaga eseese e faʻamalolo ai le mamafa o le faatumauina o le tasi tulaga mo se taimi umi.O le fetuunaiga o lima e mafai ona faʻaitiitia ai le mamafa i luga o tauau, lagolago le malosi o vae pito i luga, ma faʻaitiitia le avega i luga o le intervertebral disc.Pe a fetuutuunai le maualuga o le lima, e sili ona tuʻu i lalo tauau pe a faʻamafola lima.

Le mafanafana o le nofoa

Ioe, o se nofoa lelei e manaʻomia le faʻalelei e nofo ai, ma o le mafanafana o le nofo e eseese mai lea tagata i lea tagata.O le maualuga ma le mamafa o loʻo i ai se mea e matua ese lava mo le faʻamafanafanaina o nofoa.O le mea lea, pe a filifilia se nofoa ofisa, e fautuaina e te iloa le nofoa oe lava.O le mea moni, e tatau ona e nofo lelei.E lua manatu autu, tasi o le mafanafana o le aluga, ma le isi o le mafanafana o le pito i tua.

Mata

A tatou faʻaogaina nofoa o le ofisa, o le tele o le mamafa e faʻapipiʻi i luga o sulu, ma o se vaega o le mamafa e tauaveina e ogavae.Ina ia faʻaitiitia le mamafa i neura o le suilapalapa ma vaʻa toto, e tatau ona ogatusa le aluga i le pupuni o le suilapalapa ma le ogavae o le tagata.O le aluga e tatau ona i ai se malifa mai luga i lalo, mai luma i tua, ma e tatau ona talafeagai le mamao.

I le taimi nei, o mea faʻapipiʻi e masani ona vaevaeina i le ie mata, mesh cotton ma PU, ma mea eseese e iai uiga eseese.O se aluga e mafolafola tele ma malo tele o le a afaina ai le tui, ma o le nofoa e malu tele ma mafiafia tele o le a afaina ai le tafe toto o vae.O se aluga malu ma manava o se filifiliga sili atu.

tua

O le pito i tua o le nofoa o se tasi lea o tulaga sili ona taua i le nofoa o le ofisa.Muamua lava, o le pito i tua o le nofoa e tatau ona fetaui ma le tui o le tagata, tufatufaina tutusa le mamafa o le tino, faʻasaʻo le mamafa o le puimanava, ma faʻaumatia mea mamafa ma le vevela.Lona lua, fetuunai le pito i tua o le nofoa.O le tele o tagata e fai se malologa o le aoauli i le ofisa i le aoauli.I le taimi nei, o loʻo i ai se galuega faʻapipiʻi e mafai ai ona tatou maua se malologa lelei.

E le mafai ona sa'o le tua o le tagata, o lea e tatau ona pi'o le tu sao sao.O le pito i tua o le S-foliga, lea e mafai ona lagolagoina le puimanava ma e ogatasi ma le lordosis o le lumbar spine atoa, ina ia e le vaivai pe a uma ona e nofo mo se taimi umi.O le puimanava o le pito i tua e tatau ona lagolagoina, faʻamalosi ma malosi.O se nofoa o le ofisa e mafai ona fetuunai le pito i tua e lelei.


Taimi meli: Mati-21-2022