• Valaau Lagolago 0086-17367878046

Le Nofoa Nofo Tasi Fa'atusa Fa'atusa a le Lalolagi —–Nofoa Tulip

Ua e maitauina e le mafaitaulia vae nofoa ma vae laulau i lalo o le laulau 'ai i le tele o potu 'ai a le fale?I le tasi itu, o lenei mea o le a faʻaalia ai le faʻafefeteina o le matou 'aiga.

O le mea moni, i le amataga o le 1940, na tauto ai le faʻailoga Finnish o Eero Saarinen e faʻaumatia le "ghetto vae" o loʻo maua i lalo o nofoa faʻavae ma laulau.Mulimuli ane, faatasi ai ma ana taumafaiga faifaipea, na ia atiina ae ma mamanuina le tulip armrests i luga o le maketi i aso nei.O lenei mamanu e le gata ina faʻafaigofieina le vaʻaia vaʻaia i le avanoa, ae faʻapipiʻiina ai foi se siosiomaga matagofie i totonu o le avanoa atoa ma se tuufaatasiga o le faʻaonaponei ma le tusiata.O le tino nofoa ma vae nofoa e aunoa ma le tele o mea teuteu e mafai foi ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ma isi meafale i totonu o le fale.

E le gata i lea, o le Tulip Chair o loʻo maua foi i se faʻataʻitaʻiga e leai ni lima - o le Tulip Armless Chair.O le lelei o le leai o se lima e sili atu ona faigofie ma sili atu ona lelei, o le nofo ma le tu i luga e sili atu le saoloto, o tuʻuga e sili atu ona eseese, ma e leai se lagona o le vavae ese i le va o nofoa vavalalata.

O se nofoa mai le Tulip Stool collection, o le fa'avae swivel e faigofie ai i le tagata nofoia ona ave le seevae e tasi e su'e se isi.

Ina ua mamanuina e Eero Saarinen le nofoa tulipe, sa ia faamoemoe e ausia se aafiaga matagofie vaaia e ala i se foliga e pei o se ipu uaina.Mulimuli ane, na mamanuina e Eero Saarinen se laulau 'ai ma nofoa tulip, lea ua avea ma se tuufaatasiga masani e le tumau i le mamanu fale.

Nofoa o aso nei

Faatasi ai ma le siʻitia o uta a le sami, pe a mafaufau i le aofaʻi o pusa ma le tau o uta i luga o le nofoa e tasi, ua suia e tagata vae o le nofoa tulipe.O loʻo i ai vae fafie malo ma vae Eames ma isi mea, ae o le tulip laulau 'ai e masani lava O se sitaili vevela-faʻatau atu i le maketi, naʻo le meafaitino ma le lanu o luga ua fetuunai e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau i maketi eseese.


Taimi meli: Apr-18-2022